Boxe calculator

Boxe de calculator, sau seturile de  boxe multimedia, sunt difuzoare externe care „se leaga” la un calculator. Aceste boxe de calculator dezactiveaza difuzorul incorporat al unor calculatoare care intotdeauna au o fidelitate mai maica. Aceste boxe de calculator au adesea un amplificator de putere joasa intern, incorporat.

Conexiunea audio standard este de 3,5 mm, aproximativ 1 / 8 inch, printr-un jack stereo, de multe ori acesta este codat cu culoarea verde lime (dupa standardul PC 99) pentru placile de sunet de calculator.

Boxe de calculator sunt legate la calculator deci printr-o mufa in general codata cu verde deschis, aceasta mufa este prinsa de un cablul coaxial cu doua fire, unul pentru semnal si celalalt pentru sol, acest tip de cablu folosit la boxe calculator se foloseste si pentru a conecta sisteme audio analogice si componente video.

Randuri intregi de mufe de tip RCA sunt gasite pe spatele amplificatoarelor stereo si pe spatele a numeroase produse audio / video Furca este de 1 / 8 " grosime si de 5 / 16" lungime.

Exista  de asemenea difuzoarele USB, boxe de calculator conectate la portul USB al calculatorurului, acestea sunt alimentate de la 5 volti la 500 miliamperi, puterea furnizata de catre portul USB, permitand aproximativ 2,5 wati de putere de iesire pentru respectivele boxe de calculator.

Boxe de calculator pe scara larga difera in functie de calitate si de pret.Boxe de calculator care vin de obicei la pachet cu sistemele informatice sunt mici, din plastic, si au o calitate a sunetului mediocra. Unele boxe de calculator au caracteristici de echilibrare, cum ar fi bas si control treble, mai precis controlul sunetelor joase si controlul sunetelor inalte.

Pentru ca petrecerile din casa sa fie de neuitat trebuie ca muzica sa fie una de exceptie si in acest sens sunetul sa fie unul de calitate. Din acest motiv iubitorii de muzica si de sound prefera sa achitioneze boxe calculator performante pentru ca atmosfera din casa sa poata fi comparata cu cea dintr-un club. Aceste boxe calculator reprezinta un element esential pentru ca atmosfera creata sa fie una cu adevarat placuta. Muzica este importanta in cadrul unei petreceri, insa foarte importante sunt celebrele boxe calculator care daca sunt de o calitate superioara pot amplifica sunetul si pot transforma un simplu calculator intr-un adevarat sistem audio performant.


Cei pasionati de sisteme de boxe calculator au la dispozitie o serie de variante disponibile in magazinele de specialitate. Producatorii si comerciantii va pun la dispozitie o gama larga de boxe calculator cu specificatii tehnice diferite care au fost special concepute pentru a satisface nevoile clientilor. In oferta de boxe calculator se numara: boxe calculator sistem cinci plus unu, boxe calculator sistem doi plus unu, boxe calculator sistem prevazut cu sobwoofer si lista poate continua. Daca iti doresti sa iti impresionezi vecinii, prietenii sau apropiatii poti alege un sistem boxe calculator cinci plus unu prevazut cu subwoofer de mare putere si vei reusi cu siguranta sa ii impresionezi. Efectul unui sunet curat si un volum ridicat care sa iti zguduie geamurile sunt principalele rezultate ale unui astfel de sistem de boxe calculator.

Daca dispui de un televizor LCD de mari dimensiuni si preferi sa vizionezi un film in intimitatea casei tale, fara a mai merge la cinematograf, poti conecta un sistem de boxe calculator la televizorul LCD pentru un efect maxim al sunetului. In acest fel te vei putea simti ca la cinema fara a sesiza vreo diferenta de sunet. Orice petrecere poate deveni dintr-o banala intalnire unde se asculta muzica, intr-o adevarata patrecere de zile mari in cadrul careia sunetul asemanator cu cel din cluburile de fite sa fie cel care adauga condimentul petrecerii. In concluzie, daca iti doresti sa detii un sistem audio care sa faca toti banii nu este nevoie sa cheltuiesti o avere pe sisteme profesionale, ci poti opta pentru un sistem de boxe calculator accesibil si cu rezultate impresionante.

© www.boxele.ro 2018 | ANPC