Boxe auto

Impreuna cu masina compandata vine si sistemul de boxe auto, bineinteles sistemul de boxe auto se poate schimba pentru instalarea unuia mai performant iar multi dintre posesorii de astfel de sisteme de boxe auto isi achizitioneaza noi boxe auto mai performante pentru a imbunatati calitatea audio.

Amplificarea sunetului cu boxe auto care sunt incluse in pretul masinii este bun dar uneori nu destul de bun pentru pasionatii de boxe auto performante.

Majoritatea celor care aleg sa isi schimbe boxe auto cu altele mai performante sunt in general tineri care doresc mai mult de la boxe auto pe care le au. Posesorii mai in varsta de masini cu boxe auto integrate nu par sa fie interesati de aceasta optiune de a schimba boxe auto. Acestia probabil investesc in alte  "jucarii".


In ultimii ani tot mai multi posesori de autoturisme si-au achizitionat un sistem de boxe auto pentru a imbunatati calitatea sunetului creat de sistemul audio. Pe piata electronicelor un astfel de sistem de boxe auto a inregistrat o cifra de afaceri incredibil de mare. Pasionatii de senzatii tari detin un astfel de sistem de boxe auto pentru a amplifica sunetul la un nivel superior fata de un sistem audio simplu. Un sistem de boxe auto ofera o serie de facilitati optionale, inexistente la orice alt sistem audio, motiv pentru care cei mai multi clienti le achizitioneaza.


Fiind prevazut cu un sistem de alarma, avand in vedere numarul de efractii inregistrate in ultimii ani, printre multiplele facilitati oferite de aceste sisteme de boxe auto se numara si urmatoarele avantaje: armarea, dezarmarea, pornirea, oprirea motorului din telefonul mobil si semnalizarea efractiilor periculoase, in scris prin SMS, pe propriul telefon mobil. Sistemul de alarma al acestui sistem de boxe auto este proiectat pentru Up-gradarea sistemului original de alarma al masinii. Acesta poate fi setat folosind chiar si telecomanda proprie a masinii, fiind proiectat special pentru folosirea la maxim a facilitatilor sale.


Acest sistem de boxe auto va ofera urmatoarele facilitati de functionalitate, fiind prevazut cu patru moduri de control sistem:
- din telecomanda originala a masinii, in cele doua programe de baza
- armare/dezarmare hands-free prin utilizarea unui card
- cu ajutorul unui comutator, in cele patru programe de urgenta cu dubla securizare
- din telefonul mobil, optional, daca se monteaza si instaleaza suplimentar un modul
Avantajele acestui sistem de boxe auto sunt multiple. Printre aceste avantaje se numara urmatoarele: protectie la tentative de dezarmare frauduloasa, protectie la pierderea telecomenzii, posibilitate armare/ dezarmare direct prin telefonul mobil, posibilitate blocare telecomanda din teelfonul mobil, armare cu toti senzorii activi, decuplare din telecomanda a senzorului din perimetru, oprirea instantanee si dezarmarea directa a sistemului, oprirea instantanee a semnalizarii fara dezarmarea sistemului, comutarea semnalizarii de marsarier pe mod normal/silentios.


In acelasi timp un sistem de boxe auto, ca un plus de protectie, executa in mod inteligent numai comenzile primite de la telecomanda originala a masinii, nu sip e cele din cheie. In acest mod este eliminate posibilitatea ca acest sistem de boxe auto sa fie dezarmat in mod fraudulos prin fortarea incuietorii mecanice. Toate aceste avantaje ii determina pe iubitorii de sunete amplificate sa achizitioneze un astfel de sistem de boxe auto.

© www.boxele.ro 2018 | ANPC