Boxe audio

Boxe audio sunt de diferite tipuri si modele, atunci cand ne gandim la boxe audio nu inseamna neaparat ca ne gandim la boxele de la calculator. Boxe audio sunt si cele care redau sunetele muzicare intr-un resturant sau la film.

La cinematograf, boxe audio de diferite dimensiuni si puteri sunt amplasate in jurul salii pentru a crea cea mai buna auditie posibila si pentru a transporta practic privitorul intr-o alta lume, hotarata de catre cei care au facut filmul.

Sistemele de boxe audio din cinematografe sunt unele dintre cele mai bune din lume. Aceste sisteme de boxe audio sunt create pentru a nu dauna auzului, astfel de boxe audio sunt destul de puternice incat in sala de cinematograf sa nu se auda nimic altceva decat sunetele filmului.

Este important pentru atmosfera filmului si pentru comfortul fiecarei persoane care vizioneaza filmul respectiv sa sa nu se auda cum tuseste cineva ori sa nu se auda cand se mananca floricele, care stim ca sunt o mancare destul de zgomotoasa. Din acest motiv boxe audio printre cele mai puternice din lume sunt folosite in cinematografe.


Un sistem de boxe audio reda la nivelul de auditie al urechii umane, sunetul preluat de la placa audio sau de la alte dispozitive audio din sistem. In categoria sisteme de boxe audio sunt incluse mai multe modele, precum: boxe audio incinte acustice, boxe audio de raft, boxe audio de podea, boxe audio de perete, boxe audio monitor, boxe audio pentru exterior, boxe audio active, boxe audio de centru, de sateliti, boxe audio de tavan si lista poate continua.
Preturile unui astfel de sistem de boxe audio variaza intre 150 Ron si 18.000 Ron in functie de marca producatoare si de caracteristicile tehnice ale fiecarui sistem in parte.


Clientii mai putin pretentiosi care nu au nevoie de un sistem profesional sofisticat, pot opta pentru un sistem de boxe audio simplu, mai putin costisitor si mai accesibil. Un sistem performant cu un pret piperat este ideal pentru cei pasionati de muzica si de astfel de sisteme de sunet. Un Dj profesionist sau un solist care se respecta trebuie sa detina un sitem de boxe audio performant ale carui costuri depasesc suma de 10.000 Ron.


Cel mai scump sistem de boxe audio existent pe piata electronicelor din Romania este sistemul Pioneer S-2EX-W. Acest sistem este foarte cautat in Occident, fiind unul din putinele produse aflate in topul preferintelor clientilor, in ciuda costurilor ridicate. Criza financiara ii ameninta pe foarte multi producatori de elctronice si elctrocasnice cu faliment, insa din fericire multi au reusit sa supravietuiasca prin intermediul unor strategii de promovare a produselor la costuri mai mici. In acest fel un produs care cu doi ani in urma costa 200 Ron acum poate fi achizitionat cu doar 150 Ron, diferenta de suma fiind una foarte mare. Datorita acestei strategii multe firme producatoare au reusit sa se mentina inca pe piata de electrocasnice din Romania.

© www.boxele.ro 2018 | ANPC